MIN KRÆFTSYGDOM

Jeg var så bange for at dø.
Dø fra mine børn på 5 og 7 år.
Dø fra min mand og familie.

Vi skal stå sammen og bekæmpe kræft

Mit kræfthelvede startede i 2005. Jeg var blot 28 år, da lynet ramte. Det var et kæmpe chok og nogle hårde og rædselsfulde år med bryst- og lymfekræft. Mine børn var gamle nok til at forstå alvoren, og de var bange for at miste mig.

Heldigvis fandt jeg energi til at kæmpe for mine børn, for min mand, for min familie, for mine venner og ikke mindst for mig selv og mit eget liv.

Det tog over to år og 19 operationer, før lægerne havde færdigbehandlet mig. Men bekymringen for at kræften skal ramme mig igen, sidder stadig dybt i mig og alle mine pårørende.

Bliver min datter også ramt?

Brystkræft er arvelig i cirka 5 – 10 procent af tilfældene, og det bekymrer mig især, om min datter er også disponeret for kræft. Det er hårdt.

Vi har et fantastisk sundhedsvæsen. Jeg er lægerne, sygeplejerskerne og de kvinder, jeg var indlagt sammen med evigt taknemmelig.

Med Brystplakaten vil jeg gerne give noget tilbage. Gøre bare en lille forskel for forskningen, for oplysning om brystkræft og for patientstøtte.

Vi skal komme længst muligt med forskningen, så færre bliver ramt af brystkræft og endnu flere bliver 100 % helbredt.

Jeg håber, du vil stå sammen med mig og kæmpe kampen mod brystkræft. Gør en forskel: Støt din mors, din søsters og din venindes – fordi ingen bryster skal have kræft.

Bestil Brystplakanten til dig selv og til nogle, du holder af.

Mette Line Norsgaard
Initiativtager til Brystplakaten

Bestil plakat

Betaling

Når du har trykket på bestil, overfører du beløbet via MobilePay eller bankoverførsel.
Priserne er inkl. forsendelse.

MobilePay
4178 0710

Bankoverførsel
Reg. nr.: 0871
Kontonr.: 4160192297